Детергент со висока ефикасност

Детергент со висока ефикасност по најдобра цена во Taiwan.
Ние сме една од водечките и технички глобалната извозник, добавувачот и производителот на Детергент со висока ефикасност. Исто така и ние секогаш сме подготвени да ја преземат сопствени синтеза проекти. Со текот на годините, имаме изградено репутација за обезбедување на најдобар квалитет на производи со најконкурентна цена и за време на испорака. Ние обезбеди услуга за клиенти од целиот свет, САД, Канада, Европа, Индија, Јапонија и др Преку најбрз испорака на квалитетни производи по фер цени, станавме "склопот на добавувачот" на голем број клиенти.
Најдете и купете Детергент со висока ефикасност по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, OEM, ODM, добавувачите, компанијата и фабриката на Детергент со висока ефикасност во Taiwan.
Ние имаме група на вработени и голема сума на продажбата на фигурата на

Детергент со висока ефикасност

. Затоа, ние сме искрено со нетрпение очекувам да се донесе долгорочна соработка со двете државни и странски претпријатија.
  • Детергент со висока ефикасност - OTH019
Детергент со висока ефикасност
модел - OTH019
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)
OTH019

【Стандарден】
Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、Мирис
Внатрешен волумен:500 мл
Функција:перење облека
Место на потекло:Произведено во Тајван
Дата на истекување:3 години
Датум на производство:Прикажано на пакувањето
Начин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина

Забележете:
  • Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење.
  • Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно.
  • Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање.
  • Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар.

【Важноста да се одржува чиста облека】
Грипот може да се рашири во воздушни капки кои се прикачуваат на облеката и предизвикуваат индиректна инфекција.Статичкиот електрицитет на облеката исто така ќе привлече прашина и бактерии во воздухот,кои можат да содржат различни вируси,бактерии и штетни материи.На улиците каде што луѓето доаѓаат и си одат,облеката лесно се контаминира со бактерии.Со цел да се избегне контакт со инфекции и други болести,потребно е да се користи детергент за перење што содржи специјални заштитни состојки за да се постигне чистота,безбедни и сигурни ефекти!

Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано.

Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.
Enquiry Now
производи Листа
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Карактеристично】 Инхибирајте ги остатоците од вирусот,Стапка на стерилизација до 99.9%,ефикасна заштита за една недела. Нежни и не-алергенска формула за чистење Дезодоранс,антибактериски,еколошка деконтаминација Најдобри производи за чистење за интимна облека Лесно ги отстранува дамките,пријателски за приватна кожа. Продолжете ја издржливоста на облеката Темелно измијте ја облеката,секрети,крв,бактерија
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина Забележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Карактеристично】Микроорганизмите како што се вирусите се прокариотски клетки,цицачите се еукариотски клетки,со различна физиологија,биохемија,и функции.Цинк јон има висока селективна токсичност за рибозомите на прокариотските клетки,но не влијае на рибозомите и синтезата на протеините кај цицачите.Методот на стерилизација е сличен на механизмот на дејство на сребрените јони,но не постои биолошка токсичност на јоните на среброто. 【Заеднички проблем】За следните прашања,ве молиме контактирајте со нас: Начини на плаќање и испорака Кога ќе ја добијам стоката по нарачката? Како да се пресметаат трошоците за испорака Дали треба да платам царина?
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Што е цинк јон?】Цинк јон е неоргански метален елемент.елементи во трагови во човечкото тело.Во споредба со сребрените јони,тој е побезбеден и помалку алергичен на човечката кожа.Цинк јони се цинк каде што атомот на цинкот изгубил повеќе од еден електрон.Постои во јонска состојба и има оксидирачки ефект.Често се користи за стерилизација и дезинфекција во секојдневниот живот преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност.
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Антибактериски принцип на јони на цинк】Во основа,принципот на стерилизација на металните јони е ист.Преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност,се уништува активноста на бактериите и се постигнува антибактериско дејство. Позитивно наелектризираните јони на цинк ќе се прикачат на мембраната на клеточниот ѕид на бактериите,а неговата силна адсорпциона сила ќе го пробие клеточниот ѕид и ќе влезе во внатрешноста на бактериската клетка. Цинк јоните ја оштетуваат ДНК во клетките и го инхибираат формирањето на протеини. Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано. Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.