Течност за перење

Течност за перење Производители. Купете висок квалитет Течност за перење од Taiwan.
CHIC PERFECT BIOMEDICINE LIMITED COMPANY обезбедува широк опсег професионални технологија се фокусира на Течност за перење производство, снабдување и развој. Нашето искуство во дизајн и производство ни овозможи да понудиме производи за било application.Also ние може да го менува сите постоечки стандард дизајн за да се приспособат на вашите потреби. Ние сме високо-технолошка компанија во оваа област кој е способен за проектирање, производство серија на висок квалитет products.We биле основани стабилна и сигурна кооперативни односи со клиентите во целиот свет. Добредојдовте да се приклучат на широк и поволни соработка со нас сега!
Специјализиран производител, OEM, ODM, снабдувач и компанија на Течност за перење по најдобра цена од Taiwan. Посетете ја нашата веб-локација за да прелистувате повеќе информации за Течност за перење.
Главно ние професионално производство со врвен квалитет

Течност за перење

, Дека посветени да обезбедат најдобрите производи и служи за да ви по најповолна цена. Имаме испорачува нашите производи на многу клиенти со добра репутација за неколку години. Па ние сигурно може да се каже дека квалитетот и цената на нашите производи ќе ви помогнат и вашите клиенти задоволи.
 • Течност за перење - OTH019
Течност за перење
модел - OTH019
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)
OTH019

【Стандарден】
Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、Мирис
Внатрешен волумен:500мл
Функција:перење облека
Место на потекло:Произведено во Тајван
Дата на истекување:3 години
Датум на производство:Прикажано на пакувањето
Начин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина
Забележете:
 • Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење.
 • Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно.
 • Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање.
 • Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар.

【Карактеристично】
 • Инхибирајте ги остатоците од вирусот,Стапка на стерилизација до 99.9%,ефикасна заштита за една недела.
 • Нежни и не-алергенска формула за чистење
 • Дезодоранс,антибактериски,еколошка деконтаминација
 • Најдобри производи за чистење за интимна облека
 • Лесно ги отстранува дамките,пријателски за приватна кожа.
 • Продолжете ја издржливоста на облеката
 • Темелно измијте ја облеката,секрети,крв,бактерија
Enquiry Now
производи Листа
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина Забележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Карактеристично】Микроорганизмите како што се вирусите се прокариотски клетки,цицачите се еукариотски клетки,со различна физиологија,биохемија,и функции.Цинк јон има висока селективна токсичност за рибозомите на прокариотските клетки,но не влијае на рибозомите и синтезата на протеините кај цицачите.Методот на стерилизација е сличен на механизмот на дејство на сребрените јони,но не постои биолошка токсичност на јоните на среброто. 【Заеднички проблем】За следните прашања,ве молиме контактирајте со нас: Начини на плаќање и испорака Кога ќе ја добијам стоката по нарачката? Како да се пресметаат трошоците за испорака Дали треба да платам царина?
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Што е цинк јон?】Цинк јон е неоргански метален елемент.елементи во трагови во човечкото тело.Во споредба со сребрените јони,тој е побезбеден и помалку алергичен на човечката кожа.Цинк јони се цинк каде што атомот на цинкот изгубил повеќе од еден електрон.Постои во јонска состојба и има оксидирачки ефект.Често се користи за стерилизација и дезинфекција во секојдневниот живот преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност.
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Антибактериски принцип на јони на цинк】Во основа,принципот на стерилизација на металните јони е ист.Преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност,се уништува активноста на бактериите и се постигнува антибактериско дејство. Позитивно наелектризираните јони на цинк ќе се прикачат на мембраната на клеточниот ѕид на бактериите,а неговата силна адсорпциона сила ќе го пробие клеточниот ѕид и ќе влезе во внатрешноста на бактериската клетка. Цинк јоните ја оштетуваат ДНК во клетките и го инхибираат формирањето на протеини. Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано. Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина Забележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Важноста да се одржува чиста облека】Грипот може да се рашири во воздушни капки кои се прикачуваат на облеката и предизвикуваат индиректна инфекција.Статичкиот електрицитет на облеката исто така ќе привлече прашина и бактерии во воздухот,кои можат да содржат различни вируси,бактерии и штетни материи.На улиците каде што луѓето доаѓаат и си одат,облеката лесно се контаминира со бактерии.Со цел да се избегне контакт со инфекции и други болести,потребно е да се користи детергент за перење што содржи специјални заштитни состојки за да се постигне чистота,безбедни и сигурни ефекти! Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано. Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.