Детергент за перење

Информации за Детергент за перење Производител, добавувач од Taiwan.
CHIC PERFECT BIOMEDICINE LIMITED COMPANY е професионална производителот, набавувачот и извозник специјализирана за развој и производство на Детергент за перење. Ние се наоѓа во Taiwan, Со удобен превоз пристап. Сите наши производи се поседува добра репутација во истата индустрија со одличен квалитет и прифатлива цена.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Детергент за перење, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan.
Смирувачки во дизајни, имаме за нашите клиенти висок степен на

Детергент за перење

производи. Тие доаѓаат во светли комбинации на бои кои ги око фаќање на изглед се направи.
  • Детергент за перење - OTH019
Детергент за перење
модел - OTH019
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)
OTH019

【Стандарден】
Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、Мирис
Внатрешен волумен:500 мл
Функција:перење облека
Место на потекло:Произведено во Тајван
Дата на истекување:3 години
Датум на производство:Прикажано на пакувањето
Начин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина
Забележете:
  • Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење.
  • Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно.
  • Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање.
  • Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар.

【Што е цинк јон?】
Цинк јон е неоргански метален елемент.елементи во трагови во човечкото тело.Во споредба со сребрените јони,тој е побезбеден и помалку алергичен на човечката кожа.
Цинк јони се цинк каде што атомот на цинкот изгубил повеќе од еден електрон.Постои во јонска состојба и има оксидирачки ефект.Често се користи за стерилизација и дезинфекција во секојдневниот живот преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност.
Enquiry Now
производи Листа
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Карактеристично】 Инхибирајте ги остатоците од вирусот,Стапка на стерилизација до 99.9%,ефикасна заштита за една недела. Нежни и не-алергенска формула за чистење Дезодоранс,антибактериски,еколошка деконтаминација Најдобри производи за чистење за интимна облека Лесно ги отстранува дамките,пријателски за приватна кожа. Продолжете ја издржливоста на облеката Темелно измијте ја облеката,секрети,крв,бактерија
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина Забележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Карактеристично】Микроорганизмите како што се вирусите се прокариотски клетки,цицачите се еукариотски клетки,со различна физиологија,биохемија,и функции.Цинк јон има висока селективна токсичност за рибозомите на прокариотските клетки,но не влијае на рибозомите и синтезата на протеините кај цицачите.Методот на стерилизација е сличен на механизмот на дејство на сребрените јони,но не постои биолошка токсичност на јоните на среброто. 【Заеднички проблем】За следните прашања,ве молиме контактирајте со нас: Начини на плаќање и испорака Кога ќе ја добијам стоката по нарачката? Како да се пресметаат трошоците за испорака Дали треба да платам царина?
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлинаЗабележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Антибактериски принцип на јони на цинк】Во основа,принципот на стерилизација на металните јони е ист.Преку физичкиот феномен на позитивна и негативна привлечност,се уништува активноста на бактериите и се постигнува антибактериско дејство. Позитивно наелектризираните јони на цинк ќе се прикачат на мембраната на клеточниот ѕид на бактериите,а неговата силна адсорпциона сила ќе го пробие клеточниот ѕид и ќе влезе во внатрешноста на бактериската клетка. Цинк јоните ја оштетуваат ДНК во клетките и го инхибираат формирањето на протеини. Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано. Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.
”Шик Совршен”детергент за перење(За жени и деца)OTH019 【Стандарден】Материјал:Вода、Концентрат на цинк јони、Карбомер、Катон、Натриум&алфа;-Олефин сулфонат、Натриум лаурилглукозиди хидроксипропилсулфонат、Хлорхексидин глуконат、МирисВнатрешен волумен:500 млФункција:перење облекаМесто на потекло:Произведено во ТајванДата на истекување:3 годиниДатум на производство:Прикажано на пакувањетоНачин на складирање:Ве молиме чувајте го на ладно и темно место;избегнувајте директна сончева светлина Забележете: Ве молиме проверете ја етикетата на алиштата пред перење. Облеката за возрасни е повалкана од облеката за бебиња,ве молиме измијте ги одделно. Чувајте го подалеку од дофат на деца за да избегнете случајно голтање. Ако се чувствувате непријатно по употребата,престанете да го користите и консултирајте се со лекар. 【Важноста да се одржува чиста облека】Грипот може да се рашири во воздушни капки кои се прикачуваат на облеката и предизвикуваат индиректна инфекција.Статичкиот електрицитет на облеката исто така ќе привлече прашина и бактерии во воздухот,кои можат да содржат различни вируси,бактерии и штетни материи.На улиците каде што луѓето доаѓаат и си одат,облеката лесно се контаминира со бактерии.Со цел да се избегне контакт со инфекции и други болести,потребно е да се користи детергент за перење што содржи специјални заштитни состојки за да се постигне чистота,безбедни и сигурни ефекти! Деактивирањето на протеинот ги спречува бактериските клетки да се делат и да се регенерираат.Кога бактериите се оштетени за време на процесот на влечење,ќе ја изгубат активноста и ќе умрат спонтано. Цинк јоните може да ја инхибираат репродукцијата на бактериите,постигне антибактериски ефект,и избегнувајте мирис.